Ion Lungu

PLD – „ca sovieticii”

PNL Suceava a acuzat PLD că a început campania electorală pentru Parlamentul European, „ca sovieticii”, cu o zi înainte de declanșarea oficială, pentru că de joi dimineața a montat un poster electoral pe hotelul Bucovina din municipiul Suceava aparținând omului de afaceri Severin Tcaciuc.
 

Președintele PNL Suceava, primarul Ion Lungu, a spus, într-o conferință de presă, că posterul electoral montat de PLD pe hotelul Bucovina este ilegal, pentru că nu are autorizație pentru a fi amplasat în acel loc și că a fost instalat cu o zi înaintea declanșării campaniei electorale. „Vor fi amendați atât PLD cât și firma care deține hotelul Bucovina, pentru că au instalat acest poster electoral ilegal”, a spus dl Ion Lungu. El a arătat că nu a fost depusă la Primărie nici o solicitare pentru autorizarea acestui poster electoral. „PLD a început campania pentru europarlamentare ca sovieticii, cu o zi înainte”, a ținut să accentueze dl Ion Lungu. La rândul său, vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat că și în acest caz se potrivește proverbul „Cine se aseamănă se adună”. „Cine se aseamănă se adună, cu încălcarea legii, că și stăpânul hotelului a cam încălcat legea…”, a spus dl Steiciuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI