Rugbi, Divizia Națională

Victorie pe „Unirea“

CSM Bucovina Suceava – CFR Brașov 41 – 17 (19 – 10)
După dușul rece din partida cu Steaua București de miercurea trecută, meciul cu echipa brașovenilor, una fără pretenții în Divizia Națională, a picat bine rugbiștilor suceveni.
 

Elevii lui Constantin Vlad au început în forță etapa a V-a și au marcat trei eseuri prin Opariuc, Nichiforiuc și Lupei, două fiind transformate de Conache, la pauză, scorul fiind 19 – 10 pentru gazde. Partea a doua a debutat mai cu „vână” pentru oaspeții brașoveni, care au reușit un eseu transformat și s-au apro-piat la două puncte de bucovineni. La 19 – 17, scorul îngrijora, dar după introducerea în teren a „echipei de intervenție în caz de avarie”, respectiv Mihai Bortă, Jean Croitori și Dan Scolobiuc, situația s-a reglat pentru suceveni pe tabela de marcaj. Drelciuc, Bortă de două ori și Scolobiuc au culcat balonul în terenul de țintă al brașovenilor, a rotunjit și Conache cu transformările, iar partida s-a încheiat clar pentru CSM Bucovina Suceava: 41 – 17. Au jucat pentru suceveni: Patenschi, Pascari, ST Rusu, Preutescu, Teodoreovici, Lu-pei, Nichiforiuc, Andronic, Bursuc, Soloniuc, Drelciuc, Opariuc, Tuchlei, Crețuleac, Conache. Au mai intrat: Bortă, Croitoru, Ștefancu, Scolo-biuc. În lipsa lui Constantin Vlad, plecat la lotul național de tineret, „tehnicul” suce-venilor a fost asigurat de Du-mitru Livadaru și Dan Scolo-biuc, pe care i-a mulțumit evoluția rugbiștilor în partida cu CFR Brașov. „A fost îmbucurător faptul că au fost câștigate multe baloane în margine, aspect cu care eram în suferință”, au afirmat cei doi. Clasament, Seria II, Divizia Națională Steaua – 30p. Farul – 14p. Suceava – 9p. Timișoara – 7p. Poli Iași – 6p. Brașov – 4p.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: