Din ianuarie 2008

Microprimărie în Burdujeni

Câștigătorul licitației pentru reabilitarea clădirii fostului cinematograf Burdujeni este firma Comprin Dărmănești. În competiție au intrat alte 5 societăți sucevene, respectiv Test Prima, Con Bucovina, Dali, Muha și Civica Group, acestea fiind surclasate de contracandidata din Dărmănești. Comprin a venit cu o ofertă de 630 de mii de lei, mai mică decât cea a competitorilor săi.
 

Construcția va avea parter plus etaj și va conține birouri, un spațiu polivalent pentru tineret, amenajări pentru relații cu publicul, arhivă și cantină socială. Lucrările ar putea fi încheiate până la finele primei luni a anului 2008, când „microprimăria” din Burdujeni va fi dată în folosință. „În cartierul Burdujeni trăiește 40% din populația municipiului Suceava și mi se pare normal ca locuitorii acestuia să nu bată 5-6 km până la sediul Primăriei. Vom avea câteva persoane care vor lucra permanent la birouri de fond funciar, asociații de proprietari, urbanism și taxe și impozite”, a spus primarul Ion Lungu. Primăria a cumpărat clădirea cinematografului Burdujeni cu 350 de mii de lei de la un fost proprietar care și-a redobândit dreptul potrivit legislației, deși acesta a cerut, inițial, suma de 700 de mii de lei. „Cu 1 milion de lei, iată că vom avea un sediu modern al municipalității în cartierul Burdujeni”, a apreciat ocupantul fotoliului din Areni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: