Suceava

Încep lucrările la blocul pentru persoanele evacuate din casele naționalizate

Executantul lucrărilor la blocul de locuințe pentru evacuații din casele naționalizate va fi Comprin Dărmănești. Firma a câștigat licitația organizată de Primăria Suceava cu o ofertă de 3,1 milioane lei, față de 3,5 milioane lei, cea a societății de construcții Muha Suceava. Suma reprezintă 75% din valoarea stabilită inițial pentru investiție, CL aprobând indicatori tehnico-economici de 5 milioane lei.
 

Potrivit primarului Ion Lungu, lucrările vor dura 12 luni, până acum în contul municipalității fiind virată suma de 1 milion de lei. Blocul va fi ridicat în zona Metro și va avea 40 de unități de locuit, respectiv 30 de apartamente cu două camere și 10 garsoniere. Imobilul va avea două tronsoane, fiecare dintre ele, cu subsol, trei etaje și mansardă. În prezent, municipiul Suceava se confruntă cu o criză de locuințe, și ca urmare a solicitărilor venite din partea chiriașilor ce vor fi evacuați de către foștii proprietari din imobilele abuziv confiscate de regimul comunist. În consecință, Ministerul Dezvoltării a inclus municipiul Suceava pe lista cu orașele care vor primi, în acest sens, finanțări din Fondul național de dezvoltare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: