Ce mai contează…

Uraaa! I-am bătut pe olandezi! Televiziunea română a adus și puțină bucurie în sufletul conaționalilor noștri. Măcar atâta că, de câteva zile încoace, gura nu le mai tace (și bine fac), iar pe toate posturile și în mai toate ziarele naționale auzim numai de mită, de caltaboșii și pălinca lui Remeș, de inculpații cu rang de ministru… Că de plevușca din teritoriu nu se mai ocupă nimeni. Pe cine mai interesează acum sau cine nu știe că echipele de control venite la societăți comerciale, pe lângă amenda stabilită, își au „cotele” lor bine stabilite, care înseamnă milioane de lei vechi, că o angajare a unui tânăr absolvent de facultate costă o sumedenie de bani, că în multe situații dreptatea în justiție se face nu după vinovăția inculpatului, ci după statutul și puterea materială a celui ajuns la bară, că o diplomă de facultate se cumpără, în unele cazuri, cu câteva mii de euro, iar un doctorat cam tot cu aceeași sumă.
 

Vorba ceea: „nu contează ca ești prost, mintea vine după post”! Guvernații, aleșii neamului, cei cu frâiele puterii în mâini nu au timp de probleme țării, chiar dacă pierdem sute de milioane de euro de la Comunitatea Europeană. Nu au timp să se îngrijească de soarta agriculturii și nici să se întrebe de ce s-a dublat prețul alimentelor. Ce să mai zicem – că tot nu aude nimeni – de prețul exagerat de mare al medicamentelor?… În aceste condiții critice, plenul Senatului a aprobat, zilele acestea, 36 milioane de euro, de cheltuit pentru 2008, cu 10 la sută mai mult decât în acest an. 40 de miliarde de lei vechi din această sumă sunt destinate pentru protocol! Culmea!! Senatorii au mai cerut 50.000 de lei noi pentru deplasările membrilor Grupului de rugăciune de la Senat. Dar ce mai contează? Bine ca i-am bătut pe olandezi…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: