Prezența – aproape 99%

Fălticeni, Capacitate

În Fălticeni și în comunele învecinate, aproximativ 1500 de elevi au susținut prima probă a examenului de capacitate la Limba și literatura română. La cele trei centre de examinare din municipiu, organizate la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Ion Irimescu” și Școala „Mihail Sadoveanu”, sunt înscriși 570 de elevi, cei mai mulți candidați fiind la Școala „Mihail Sadoveanu” – peste 200.
 

Prezența a fost de aproape 99%, la centrul de tes-tare de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” fiind de 100%, la Școala „Mihail Sadoveanu” a fost înregistrată o singură absență, iar la Școala „Ion Iri-mescu”, 7 absolvenți de clasa a VIII-a nu s-au prezentat la prima probă a examenului de capacitate. În centrele de testare din Fălticeni au susținut prima probă a capacității și elevi din Drăgușeni, Bunești, Rădășeni, Vadu Moldovei, Oniceni și Fântâna Mare, față de anul trecut numărul elevilor care s-au înscris în Fălticeni fiind mai mic cu aproape 200 de absolvenți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: