Afaceri dubioase cu fier vechi

Firma S.C. Metconst Serv S.R.L funcționa fără autorizație > Administratorul ei a fost amendat cu 5000 de lei
În urma unui control efectuat în rândul firmelor care au ca obiect de activitate colectarea și valorificarea deșeurilor metalice feroase și neferoase, comisarii Gărzii Financiare Suceava, împreună cu ofițeri din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Fraudelor, au depistat că firma Metaconst Serv SRL din Târgoviște, care are punct de lucru și în Suceava, funcționa fără autorizație.
 

Potrivit unui comunicat de presă venit din partea comisarului-șef al Gărzii Financiare, Ionuț Vartic, firma menționată nu are autorizație de funcționare de la data de 3.08. 2006. „Pe 01.06.2007 s-a efectuat un control la acest punct de lucru, iar din verificările efectuate s-au stabilit că în luna mai 2007 la punctul de lucru în cauză s-au efectuat achiziții de deșeuri metalice feroase în cantitate de 104.800 kg. Pentru aceste achiziții de deșeuri metalice feroase a fost prezentată organelor de control, ca document de achiziție, o singură adeverință de primire și plată – pentru cantitatea de 100 kg deșeu fier vechi”, precizează comunicatul de presă. Se pare că firma a făcut livrări și în ziua de 01.06.2007, de la acest punct de lucru livrându-se 24.200 kg de fier vechi către o firmă din Negru Vodă din județul Constanța. Comisarii Gărzii Financiare l-au amendat pe administratorul firmei cu suma de 5000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: