Monden

> Elizabeth Taylor a dezmințit că ar intenționa să se căsătorească, pentru a noua oară, de această dată cu fotograful său personal, Firooz Zahedi. În ultimele luni, în mai multe rânduri, mass-media din SUA au scris că Liz Taylor, în vârstă acum de 74 de ani, este pe punctul de a se recăsători. Într-un comunicat difuzat recent, venerabila actriță, deținătoare a două premii Oscar, ține să precizeze că Zahedi este doar „un vechi și drag prieten”. Taylor a fost căsătorită până acum de opt ori, două dintre mariaje fiind cu defunctul actor britanic Richard Burton, cu care s-a cunoscut și alături de care a jucat în Cleopatra. Ultima sa căsătorie, cu Larry Fortensky, un camionagiu, a durat patru ani, cei doi divorțând în anul 1996.
 

> Brad Pitt și Angelina Jolie au deranjat autoritățile indiene ale orașului Jodhpur după ce au aterizat cu elicopterul în fața hotelului unde sunt cazați, fără a avea o permisiune în acest sens. Cele două vedete se află în India, unde filmează pentru noul lor film A Mighty Heart, în care Angelina Jolie joacă rolul lui Mariane Pearl – văduva reporterului de la cotidianul Wall Street Journal, asa-sinat în 2002, în Pakistan, de către militanții isla-miști. Pitt și Jolie, împreună cu cei trei copii ai lor, sunt invitații maharajahului Gaj Singh la festivalul indian al lumini-lor, Diwali. Cu toate acestea, administrația locală a districtului a anunțat că aterizarea elicopterului nu a fost programată de către operatorii Jagson Airlines sau de controlul de trafic local. Reglementările stipulează că fiecare aparat de zbor are nevoie de permisiune de aterizare din partea autorităților locale, atât pentru proprietățile publice, cât și pentru cele private. > Snoop Dogg a fost arestat de către poliția califoniană pentru port ilegal de armă și posesie de droguri. Rapperul, pe numele său real Calvin Broadus, a fost dus la secție, unde a plătit o cauțiune de 35.000 de dolari, după care a fost eliberat, urmând să se prezinte în instanță la 12 decembrie. Ofițerii de poliție care asigură securitatea pe aeroport l-au oprit pe starul hip-hop în zona unde acesta dorea să-și parcheze mașina pentru un control de rutină. În mașina condusă de rapper a fost găsită o armă de foc și o pungă cu marijuana. Din bogatul cazier al rap-perului mai face parte o condam-nare pentru cocaină din 1990 și o condamnare pentru posesie ilegală de armă în 1993. În 1996, Snoop Dogg a fost achitat de acuzația de crimă după ce un membru al unei bande rivale a fost împușcat mortal din mașina în care se afla și rapperul. > Shakira se va căsători cu Antonio de la Rua, dar cei doi nu se grăbesc, așteptând momentul potrivit, a declarat chiar tatăl viitorului ginere, fostul președinte argentinian Fernando de la Rua. Vedeta pop de 29 de ani și Antonio de la Rua au discutat despre căsătorie și întemeierea unei familii, dar nu și-au făcut niciun fel de planuri pentru viitorul apropiat, susține viitorul socru mare. Shakira și Antonio de la Rua sunt împreună de cinci ani, timp suficient pentru Fernando de la Rua să-și facă o idee despre viitoarea sa nora. „Shakira este o iubitoare a păcii, este o femeie foarte bună, care își iubește foarte mult părinții, cât și viitorii socri”, a mai susținut Fernando de la Rua.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI