Sesiunea națională de referate și comunicări de istorie

S-au calificat un profesor de la Economic și o elevă de la „Ștefan cel Mare”
Profesorul de istorie Valentin Buda Niga, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, a fost selecționat pentru faza națională a sesiunii de referate și comunicări la istorie. El a obținut locul I la etapa județeană, desfășurată recent, cu lucrarea „Fondul bisericesc religios ortodox Bucovina. Evoluția istorică (1786-2006)”. Sesiunea națională va avea loc la București, în luna iulie.
 

La aceeași manifestare, în aceeași localitate și în aceeași perioadă va participa și o elevă de la CN „Ștefan cel Mare”, care de asemenea s-a calificat la faza județeană, la secțiunea destinată elevilor. Ea se numește Oana Bolohan și a câștigat cu lucrarea „Bucovina – victima pactului sovieto-german”, fiind îndrumată de prof. Florin Moraru.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: