Nota 10 pentru galeriile Cetății și Ceahlăului

Cel mai frumos spectacol l-au dat sâmbătă galeriile celor două formații. „Brigate Ultras” de la Piatra Neamț și localnicii, „Cavalerii Nordului”, au dat dovadă de un fair play și o atitudine demult uitate pe stadioanele României. Chiar de la începutul partidei, suporterii celor două echipe s-au salutat în maniera specifică galeriilor, scandând și răspunzând una alteia.
 

Un gest cu adevărat de simpatie l-au dat „Cavalerii Nordului”, care au expus la peluză un steag pe care scria „Magiun, bun venit acasă”, ca un salut pentru micul (ca statură) antrenor ce a făcut istorie cu Foresta, măcar și numai prin acel 5-4 obținut în fața granzilor de la Dinamo, la București. Pentru câteva minute, cu steaguri, surle și sirene, sucevenii au format, cu nemțenii, o singură galerie și au scandat, chiar dacă nu foarte elegant, împotriva „dușmanilor” comuni din grupă.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: