Senatorul Prodan – bunul samaritean

Proiectele de infrastructură locală a șapte primării din județul Suceava vor fi preluate și transmise autorităților centrale pentru a fi finanțate, acest demers urmând a fi făcut de senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan. El a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că respectivele proiecte vizează dezvoltarea infrastructurii din spațiul rural și pot fi promovate prin intermediul Ordonanței nr. 7/2006. Senatorul sucevean susține însă că demersul său nu poate fi încadrat decât la bune intenții, chiar dacă respectivele primării sunt conduse de primari aparținând altor partide decât PNL-ul.
 

„Eu cred că nu avem ce face. Acești primari au venit la mine și m-au rugat să-i ajut. Voi merge și voi colecta proiectele lor, după care plec cu ele la București și le voi susține acolo”, a mai spus senatorul.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: