Vernisaj David Croitor

Vineri, 5 mai, la Salonul Alb al Casei municipale de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, s-a desfășurat vernisajul expoziției de pictură aparținând lui David Croitor, care expune pentru a treia oară la Vatra Dornei. În deschiderea vernisajului, a luat cuvântul domnișoara prof. Victoria Ostaficiuc, care a făcut o prezentare a lucrărilor expuse. „David Croitor ne oferă un buchet de frumuseți din toate cele trei sectoare renascentiste: portret, peisaj și natură moartă. Peisajele au ceva aparte, portretele își au povestea lor (…)
 

Dl Croitor iubește culoarea intensă pe care o regăsim în peisaje: clăi de un galben puternic, crizanteme ocru. Dl David Croitor a intrat în inima Dornei prin arta, modestia și valoarea lucrărilor sale”, a spus, în final, prof. Ostaficiuc. A luat apoi cuvântul autorul, care a ținut să mulțumească celor prezenți și celor care l-au sprijinit în tot ceea ce a făcut, dar în primul rând lui Dumnezeu, care i-a dat talentul. Născut la 27 martie 1958, la Suceava, David Croitor a absolvit cursurile Facultății de Geologie – Universitatea București, în anul 1988. A expus la Horezu, Suceava și Vatra Dor-nei și are lucrări în colecții particulare din țară și străinătate (Anglia, Belgia, Franța, Olanda, Germania, SUA, Gabon și Grecia).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: