PSD Suceava 2020

„Un mic eden salvator”…

”Moartea visurilor” este titlul cărții cu care debutează în volum Elena-Cristina Hrenciuc din Rădăuți, șefa Centrului de Plasament ”Universul Copiilor”. Cartea, care va fi lansată astăzi, 31 martie, la Biblioteca Municipală ”Tudor Flondor”, apărută la Editura Septentrion, aduce în atenția publicului o voce singulară, care își recompune existența prin simboluri marcate de visul vulnerabil al copilăriei.
 

”Simbolurile textelor din acest plan al discursurilor recreează un mic eden salvator; ghiocei înfloriți, «un măr înflorit», flori sălbatice sclipind în lumină diafană, adierea vântului, cântecul greierilor în iarba înaltă, pădurea de trandafiri”, subliniază cercetătorul Vasile I. Schipor într-un cuvânt înainte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: