10 polițiști suceveni au fost avansați înainte de termen

Comisarul Nicolae Matei, de la Poliția municipiului Vatra Dornei, și Onisifor Maftei, de la Biroul de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Suceava, au primit diploma și placheta „Polițist de onoare” De Ziua Poliției Române, comisarul Nicolae Matei, de la Poliția municipiului Vatra Dornei, și Onisifor Maftei, de la Biroul de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Suceava, au primit diploma și placheta „Polițist de onoare”. Alți 10 polițiști, respectiv 4 ofițeri și 6 agenți, din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au fost avansați înainte de termen.
 

Totodată, 45 de ofițeri și 116 agenți au primit gradația la termen, procedură obișnuită anual în preajma acestei sărbători. Pentru că în anul 2005, an cu nevoi financiare, polițiștii suceveni nu au primit niciun fel de recompense cu premii, în 2006, acestea au fost acordate unui număr de 587 de polițiști. „Nu s-a mai mers, ca în anii precedenți, după metoda rotației; cine n-a luat anul trecut ia anul acesta. Recompensele s-au acordat numai după criterii profesionale, pentru toată activitatea desfășurată în anul 2005”, a declarat subcomisar Cristian Papuc, șeful Serviciului management organizatoric și comunicare publică, din cadrul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: