La școala din Vatra Moldoviței

Centrală termică modernă realizată de olandezi

Ea va fi inaugurată sâmbătă, în prezența șefilor IȘJ Școala cu Clasele I-VIII din Vatra Moldoviței are acum un sistem de încălzire modern, datorită unei investiții de peste un miliard de lei, realizată de o fundație olandeză numită Stichting Sociaal/Medische, din Meerssen. Colaborarea dintre școală și fundație a fost intermediată de fundația Proiecte Limburg din România.
 

Instalația a fost montată în clădirea primăriei, este alcătuită din două cazane de încălzire și asigură confort termic în întreaga instituție de învățământ. Noua centrală termică de la Vatra Moldoviței va fi inaugurată în cadrul festiv sâmbătă, în prezența șefilor IȘJ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI