143 de posturi… expirate!

IȘJ a scos 143 de posturi de directori și directori adjuncți, în licee, grupuri școlare, școli generale și grădinițe, la concurs, care se va desfășura începând cu 10 aprilie. Dosarele vor fi depuse la sediul instituției în perioada 20-30 martie. Sunt posturi de directori cărora le-a expirat mandatul de 4 ani. Este vorba de majoritatea colegiilor și grupurilor școlare din județ, la care expiră unul sau ambele posturi de director.
 

Dintre cele care au vacantat postul de director amintim colegiile naționale “Ștefan cel Mare” , “Mihai Eminescu”, “Petru Rareș”, Liceul de Artă, Școala postliceală sanitară, toate din Suceava, CN „Dragoș Vodă” Câmpulung, CN Agricol Fălticeni, CN “Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, Liceul “Ion Luca” Vatra Dornei. S-au scos la concurs ambele posturi, de director și director adjunct, la Colegiul Tehnic Alimentar Suceava, CN “Nicu Gane” Fălticeni, Grupul Școlar “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Colegiul Tehnic Rădăuți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI