Patinoarul Suceava, luat cu asalt de iubitorii sportului

Duminică, pe un ger cumplit, la Patinoarul Suceava aparținând municipalității, s-a desfășurat „Cupa Unirii” la patinaj viteză. Evenimentul sportiv, ce a reunit peste 60 de copii și adolescenți amatori, a purtat girul Direcției pentru Sport a județului și, bineînțeles, al Primăriei. La categoria 5-7, băieți, Bogdan Vasiliu a ocupat prima poziție, urmat de Mihnea Morna și Horia Ignătescu. La categoria 7-8 ani, fete, s-au impus Ioana Chihai, Ema Mândrescu și Sabina Grădinaru. La băieți, câștigătorii s-au numit, în ordinea locurilor de pe podium, Andrei Gafencu, Lucian Straton și Ionuț Negru, recte Marian Crainiciuc (ambii locul III).
 

La 9-10 ani, fete, Georgiana Filipciuc s-a clasat pe prima poziție, urmată de Diana Bârsan și Andra Huțanu. Aceeași categorie a băieților a fost revendicată de Vlad Airinei, urmat de Jurgen Stadler și Alex Sârghie. Francisca Voloviu, Maria Botușan și Roxana Cojocariu sunt ocupantele primelor trei poziții la 11-12 ani, fete, în timp ce la băieți s-au impus Răzvan Cozma, Mihai Gavrilovici și Cătălin Cozma. La 13-14 ani, fete, Raluca Buceschi, Alina Șuiu și Adelina Smochină au fost primele, în timp ce la aceeași grupă de vârstă la băieți, au urcat pe podium Octavian Băncilă, Cozmin Andronache și Răzvan Straton. La categoria 15-17 ani, o singură câștigătoare: Alina Ast. Toți participanții au fost recompensați. „Organizarea, în ciuda fri-gului colosal, a fost bună. Ne-am străduit să asigurăm cele mai bune condiții. Participarea unui număr atât de mare de copii e un semnal po-zitiv că sportul de masă își poate reveni pe făgașul normal la Suceava”, ne-a declarat re-ferent de specialitatea în DS, Valerian Dura.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: