Balul Bobocilor de la „Alimentar”...

Dragoste și romantism

Declarațiile de dragoste, muzica, dansul și voia bună au făcut din spectacolul-concurs al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară o reușită
„O poveste de dragoste”, aceasta a fost tema aleasă de organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în sala mare a Casei de Cultură. Nobilul sentiment de iubire și-a făcut simțită prezența printre bobocii și boboacele de la „Alimentar” pe tot parcursul spectacolului-concurs. Cortina s-a ridicat, moderatorii balului au prezentat aspiranții la titlul de Miss și Mister Boboc 2005. Cum era de așteptat, 10 perechi au „invadat” scena Casei de Cultură. Bo-bocii, îmbrăcați în ținuta de zi, au fost aclamați și încu-rajați de colegii lor aflați în sală. Spectatorii încercau să influențeze juriul (format din cadre didactice și diferiți sponsori) prin intensitatea aplauzelor.
 

Din peisajul smuls parcă dintr-un roman de dragoste nu putea să lipsească însuși Cupidon, interpretat de Ionuț Atănăsoaie, elev al Colegiului, care a avut misiunea de a uni un „boboc și o boboacă”. După ce au fost prezentați, concurenții au fost nevoiți să le împărtășească celor prezenți în sală motivul care i-a determinat să participe la concurs. Spiritele au fost încinse apoi de dansatoarele unei clase de-a XI-a, un moment ar-tistic ce a marcat profund pu-blicul. Înainte de revenirea în scenă a concurenților, un grup de eleve ale Colegiului au de-filat pe scenă, prezentând por-tul specific mai multor țări, cel mai aclamat fiind desigur costumul național românesc. Printre dansuri energice și mu-zică bună s-au strecurat parodii și piese de teatru, cum ar fi „Un pedagog de școală nouă” de I.L. Caragiale, interpreții reușind să descrețească frunțile colegilor lor. Cum organizatorii au dorit să facă din bal o poveste de iubire, aspi-ranții la titlul de Miss și Mister Boboc 2005 și-au făcut declarații de dragoste; aceas-ta, după ce Irina Rascarache, elevă în clasa a XI-A, a inter-pretat „melodia tuturor îndră-gostiților”. Inspirați de cuvin-tele lui Cupidon, cei 20 de bo-boci aflați pe scenă au încercat să-și declare unul altuia iu-birea. Deși tremurau de emo-ție, adolescenții au găsit cu-vintele cele mai potrivite pen-tru a impresiona atât publicul, cât și juriul. Programul impresionant al balului de la „Alimentar” a cu-prins momente pentru toate gusturile. Nu au lipsit muzica populară, cea hip-hop sau dance. Pe scenă au urcat for-mații de dans precum D-Block, Confused, Of the Streets și Cool Ice. Nu putem să nu menționăm parodiile „trădați în iubire” și „Mitivi”, principala protagonistă fiind, de această dată, „Oana Ză-voranu”. Momentul mult aș-teptat se apropia cu pași re-pezi. Bobocii erau emoționați și așteptau cu nerăbdare de-cernarea premiilor. Astfel, lo-cul III printre boboace a fost ocupat de Ana-Maria Babii, în timp ce, dintre boboci, pe „podium” a urcat Tănase Andrei. Locul doi a fost ocupat de Andreea Plesciuc și Marius Frunză, iar perechea formată din Loredana Dura și Andrei Pascaru a primit titlul de Miss și Mister Boboc 2005 ai Co-legiului Tehnic de Industrie Alimentară. Finalul acestui bal, care s-a dovedit a fi unul reușit, a fost marcat de forma-ția Hi-Q, care a izbutit să ri-dice sala în picioare. Plini de energie, tinerii artiști au inclus pe toți cei prezenți în sală în „gașca lor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: