PRM Suceava reclamă presiuni liberale la Drăgoiești

Președintele județean al PRM, Gheorghe Acatrinei, reclamă o serie de nereguli în ceea ce privește competiția, de duminică, din turul doi al alegerilor locale pentru șefia administrativului comunei Drăgoiești. Dl Acatrinei susține că înțelegerea dintre candidatul PRM și cel al PSD, Gheorghe Oanea, pe de o parte, și liberalul Constantin Popescu (reprezentant al Alianței), pe de altă parte, în vederea susținerii în al doilea tur de scrutin al acestuia din urmă, a fost făcută sub presiune.
 

Liderul PRM subliniază că a primit sesizări de la membrii de partid din comună, potrivit cărora, cei doi, surclasați din primul tur, au fost victima unor amenințări venite din zona liberală. Conform acestor informații, în caz de refuz, pe capul foștilor competitori la fotoliul de primar urmau să fie trimise organele de control ale statului, aceștia riscând să rămână fără micile afaceri pe care le au. Dl Acatrinei mai spune că liberalii ar fi încercat și să-i „momească cu diverse propuneri” pe Onuț și Oanea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: