Monden

> “Liz Hurley mi-a furat soțul”. Valentina Pedroni, fos-ta soție a lui Arun Nayar, iu-bitul modelului și actriței Liz Hurley, povestește cât de jig-nită s-a simțit atunci când a constatat că acesta a pără-sit-o. „Am decis să ne despăr-țim o scurtă perioadă de timp, pentru a ne face ordine în gânduri. Și, după numai zece zile, am început să citesc în ziare despre ei. Erau peste tot, la cumpărături, la tot felul de festivități, râdeau, se sărutau. Am suferit cumplit câtva timp, nu-mi puteam închipui cum a putut să-mi facă așa ceva. De fapt, știu cum s-a întâmplat; Arun știe să se poarte cu fe-meile, știe să le vorbească, știe să fie gentil.
 

Când ne-am cu-noscut, mi-a vorbit neîntre-rupt timp de opt ore. Așa a început relația noastră”. Liz Hurley (40 ani) a anunțat că se va căsători la sfârșitul anu-lui, la Bombay, cu multimi-liardarul indian, și va purta o rochie tradițională indiană. > Britney Spears a pri-mit de la soțul ei, dan-satorul Kevin Federline, un inel cu diamant de 5,5 carate. Acesta este, de fapt, pri-mul inel primit de la Kevin, pentru că pe primul cântăreața și l-a ales singură (foto). „Ke-vin a vrut să-i ofere el un inel pentru a-i arăta că are pentru ea sentimente adevărate. Este un bărbat cu capul pe umeri, care știe cum să facă o femeie fericită”. Inelul este creat de Cynthia Wolff și este din platină. > Secretul unei căsnicii fericite, spune Madonna, este să-ți pui soțul pe primul loc. Cântăreața, căsătorită de cinci ani cu regizorul britanic Guy Ritchie, spune că, de când l-a cunoscut pe Guy, a învățat să gândească altfel: „Nu am mai luat decizii de capul meu. M-am gândit și la ceea ce ar vrea el, la ceea ce i-ar plăcea și am acționat în consecință. Am renunțat la orgoliu și am făcut-o cu ușurință”. Madonna mai spune că succesul căsniciei vine și de la faptul că ea și soțul ei sunt două persoane total diferite. „Eu îmi pro-gramez totul, sunt ordonată, fac liste, fac planuri. El este dl Spontaneitate…”. > Actrița americană Hal-le Berry s-a împăcat cu fos-tul ei iubit, Michael Ealy. Cei doi s-au despărțit anul trecut, când Halle a declarat că nu-și dorește să se mai căsătoreas-că, fapt ce l-a supărat foarte tare pe Michael. Halle a mai fost căsătorită de două ori, cu muzicianul Eric Benet și cu ju-cătorul de baseball David Justice. „Dragostea adevărată a învins”, a declarat unul dintre apropiații actriței deținătoare a unui Oscar. „S-au împăcat și au ajuns la concluzia că pro-blemele lor pot fi rezolvate”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: