De Înălțare

La Boroaia – „Zilele comunei”

Pe 9 iunie se va lansa pagina web a comunei și vor urca pe scenă, veniți de la București, Muzica Reprezentativă și Ansamblul Artistic ale Ministerului Apărării Naționale Joi, 9 iunie, în comuna Boroaia sunt așteptați toți fiii satului pentru că este sărbătoare mare. Autoritățile locale vor sărbători, împreună cu toată suflarea satului, „Zilele comunei”, sărbătoare anuală ce aduce „la vatră” pe mulți boroieni ce trăiesc în alte locuri. Oaspeții vor fi primiți, după ora 9, în incinta Căminului Cultural, ca, imediat după această festivitate, toată lumea să participe la un simpozion pe tema „Boroaia – tradiție, prezent și viitor”.
 

Cu aceeași ocazie, va fi lansată pagina de web a comunei, în care cei ce o vor accesa pot face cunoștință cu ce s-a făcut până acum, cu ce se va face, cu oamenii ce trăiesc sau au plecat din Boroaia, dar au „purtat” satul de baștină cu cinste acolo unde au trăit și muncit. Aproape de prânz, elevii de la Școala Nr. 1 „Vasile Tomegea”, Școala Nr. 2 Boroaia și Școala Nr. 1 Moișa vor susține un program artistic, iar după ora 12 va avea loc, la monumentul ridicat în amintirea lor, slujba de comemorare a eroilor. După-amiază boroienii și invitații lor vor fi întreținuți de cei ce vor urca pe scenă, oaspeți veniți de aproape, dar și de la București. Printre aceștia, Muzica Reprezentativă și Ansamblul Artistic ale Ministerului Apărării Naționale, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” – Suceava, Grupul vocal „Bogdana” – Bogdănești, Grupul vocal „ Râșcuța” din Râșca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: