După negocieri eșuate

Propria firmă

Primăria Suceava va înfi-ința propria societate de transport public de persoa-ne. Anunțul a fost făcut ieri, într-o conferință de presă, de primarul Ion Lungu, care a declarat că este pesimist în privința tratativele cu hol-dingul ATLASSIB, care, cel puțin până la această dată, nu au fost încununate de succes. Partea proastă este că, după ce Direcția Genera-lă de Finanțe Publice a exe-cutat silit TPS, vânzând ac-tivele acesteia către compa-nia sibiană, executivul suce-vean nu va avea garaje, ate-liere, birouri și vestiare pen-tru viitorii lucrători.
 

De aceea, edilul-șef nu a exclus varianta recuperării res-pectivelor clădiri de la ATLASSIB. El a declarat că noua firmă se va numi Transport Local Bucovina și va avea ca acționari Consiliul Local, Termica și ACET. Proiectul de hotărâre va fi pus pe masa deliberativului la ședința extraordinară din 17 iunie, după constituire urmând a fi atrași și alți ac-ționari sau a se organiza o subscripție publică. Pentru început Primăria va con-tracta un credit, cu ajutorul căruia va achiziționa în leasing un număr de 15 autobuze noi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: