Monden

> Între blonde… Pamela Anderson a dezvăluit, într-un interviu acordat ziarului The Sun, că Paris Hilton refuză să citească meniul, la restaurant. Cele două au luat masa într-o seară și Pamela, amuzată, a povestit ce pretenții are Paris atunci când i se aduce meniul: ”Este nostimă, ca să nu spun altfel. Chelnerul a venit și ne-a adus meniul pe care ea l-a luat și l-a trântit cât colo. A cerut să vină cineva să să-i spună ce conține, pentru că… urăște să citească! Ei hai, o fi ea blondă, parcă nici chiar așa”!
 

> Ozzy Osbourne spune că este prea scumpă viața în An-glia. Cântărețul a ales să locu-iască, în ultima vreme, mai mult în America pentru că acolo… benzina nu este atât de scum-pă! „Îmi place să locuiesc în An-glia, dar viața e a naibii de scum-pă acolo! Nu pot să-mi dau sea-ma cum se descurcă ceilalți, dar e cumplit să poți întreține o ma-șină, să ai o ipotecă sau să mergi o săptămână în concediu. Tre-buie să câștigi 5.000 de lire ster-line pe săptămână… Iar când e vorba de benzină, e incredibil; zilele trecute am dat pe un plin de benzină 79 de lire sterline. L-am întrebat chiar pe băiatul de acolo dacă nu cumva am o gaură în rezervor…”. > Jennifer Lopez îi urează lui Ben Affleck „să-și găsească fericirea” așa cum a avut și ea norocul s-o găsească. Cei doi trebuiau să se căsătorească anul trecut, în septembrie, dar eve-nimentul s-a anulat în ultimul moment. Imediat după aceasta, cei doi s-au despărțit definitiv, după ce existaseră numeroase zvonuri că nu mai sunt împreu-nă. Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony cinci luni mai târziu și pe 5 iunie va aniversa primul an de căsătorie. Într-un interviu acordat de curând, Lopez spune că-i dorește lui Affleck numai bine: ”Este un tip minunat, am petrecut clipe minunate îm-preună. Îi doresc să-și găsească fericirea, să-și găsească omul lângă care să aibă parte clipe de liniște, să-și facă un cămin”. > Brad Pitt și Angelina Jo-lie sunt oficial împreună, dar numai în Muzeul statuilor de ceară Madame Tussauds din Londra. După despărțirea lui Pitt de Jennifer Aniston, la începu-tul anului, angajații muzeului s-au văzut nevoiți să despartă și grupul statuar pe care-l formau cei doi. În urma zvonurilor po-trivit cărora Brad și Angelina ar forma acum un nou cuplu, s-a decis ca și statuile lor să fie așe-zate una lângă alta și deci Jennifer a fost mutată într-un alt colț al sălii: ”Acum, Jennifer nu mai are ochi pentru Pitt. Am așezat-o în alt loc și lângă el stă domnișoara Jolie. Încercăm să fim în pas cu ultimele eveni-mente”. > Nicole Kidman vrea să aibă sâni mai mari și, cum nu vrea să apeleze la chirurgia estetică, a decis că cea mai bună metodă de a-și realiza dorințe este… să rămână însărcinată. Actrița, celebră pentru silueta ei fusiformă, a declarat că-și dorește forme mai rotunjoare, precum cele ale lui Marilyn Monroe. „Cred că singura cale pentru a mai pune vreo câteva kilograme este să aduc pe lume un copil. Știu ce înseamnă să fii mamă (Nicole are doi copii, în-fiați), dar nu știu ce înseamnă să dai viață unui copil. Iar dacă aceasta ar însemna și forme mai plinuțe, aș fi de două ori ferici-tă”. Ultima relație a lui Kidman a fost cu fostul iubit al lui Liz Hurley, Steve Bing, dar se pare că cei doi nu mai sunt împreună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: