Misiune economică austriacă la Suceava

Primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a anunțat organizarea, în septembrie, a unei misiuni a oamenilor de afaceri austrieci în Suceava. Domnia sa a anunțat că inițiativa aparține colegului de partid, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, care a făcut demersuri, în acest sens, pe lângă Ambasada Austriei la București. Dl Ion Lungu a anunțat că deja a primit oficial confirmarea de la consilierul comercial al ambasadei austriece din Capitală.
 

„Ca urmare a demersurilor făcute de ministrul Flutur, în perioada 12-14 septembrie 2005, va avea loc, în Suceava, misiunea economică «Bucovina». În colaborare cu Ambasada Austriei la București, se vor purta discuții cu investitorii, se vor căuta oportunități de afaceri, pentru promovarea economică a municipiului și județului Suceava”, a declarat edilul-șef al municipiului reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: