Primarul Lungu, membru al Comitetului Director al AMR

Primarul PNL Ion Lungu a reușit să acceadă pe un loc în Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România(AMR). Zona Moldovei este reprezentată în această structură numai de edilii-șefi din Suceava și Iași. Comitetul director are 15 locuri, șeful administrației sucevene concurând cu alți 115 potențial competi-tori, primari de municipii din țară.
 

Ședința de alegeri a avut loc la finele săptămânii trecute, la Iași, prilej cu care președinte al asociației a fost ales primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, colegul de partid al dlui Lungu. „Sper că această asociație va fi funcțională și va avea cu adevărat un cuvânt de spus, atunci când se adoptă, în Parlament, acte care pri-vesc administrația publică locală”, a spus Lungu. Ocu-pantul fotoliului din Areni a obținut și funcția de vicepre-ședinte al Comisiei de coe-ziune socială a AMR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: