Un boschetar s-a sinucis aruncându-se în râul Suceava

Ieri, pompierii militari suceveni au reușit să scoată din albia râului Suceava corpul unui boschetar. Constantin P. s-a aruncat marți în apă în jurul orei 17 în zona gropii de gunoi, cunoscută de suceveni sub numele de „Călău”, fiind zărit de o persoană. Întunericul s-a lăsat repede marți și, din acest motiv, corpul lui nu a putut fi recuperat decât a doua zi.
 

Omul, fără adăpost, avea aproximativ 43 de ani și trăia chiar lângă groapa de gunoi, aproape de locul unde și-a încheiat conturile cu viața, și trăia din ce culegea. El s-a aciuat în Suceava de mai multă vreme, venit din satul Mihail Kogălniceanu, com. Coțușca, județul Botoșani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI