Monden

< Kirstie Alley spune că a rămas cu proporții considerabile după ce a suferit un avort, în 1990. Starul din Cheers afirmă că or-ganismul ei a suferit foarte mult după acest eveniment nefericit: ”Atunci când copilul meu a plecat, nici eu, nici organismul meu nu au reușit să se mai refacă. Plină de uimire am constatat că, peste câteva luni, eram pregătită să alăptez. Din păcate, nu am reușit să mai dau vreun kilogram jos. Nenorocirea cea mai mare este însă că nu am mai putut rămâne însărcinată. Grasă, singură, fără nici o speranță... Acesta a fost începutul obezității mele...”.
 

Kirstie Alley

< Mariah Carey nu se grăbește deloc să-și găsească un iubit, pentru că, spune ea, viața sexuală este, acum, prea puțin impor-tantă pentru ea. Cântăreața recunoaște că a așteptat până în noap-tea nunții pentru a deveni femeie și afirmă că nu este foarte preo-cupată de această latură a vieții. ”Niciodată n-am simțit nevoia să-mi schimb partenerii. Pentru mine, în viață, altele sunt importante...”. < Actrița Lucy Liu a fost oprită de admiratori, într-un magazin din Londra, și convinsă să acorde autografe pe... cutii cu ouă de Paște. Starul din Îngerii lui Charlie hoinărea prin Londra, la cum-părături, când a fost zărită de un grup de turiști spanioli, scrie ziarul Daily Express. Și, pentru că tot se apropie Paștele catolic, stu-denții spanioli s-au repezit și au cumpărat cutii cu ouă colorate, pe care Lucy le-a tot semnat... Cât au ținut-o puterile... < Woody Allen este convins că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, Hollywood-ul se va fi săturat de el. Regizorul, în vârstă de 69 de ani, are impresia că deja procură cu greutate bani pen-tru filmele sale. Chiar și așa, Allen are un program foarte încărcat, două filme așteptând să fie lansate – Melissa and Melissa și Match Point. „Nu cred că vreodată voi obosi să regizez, iubesc prea mult meseria aceasta. Îmi e teamă însă că, în curând, nu voi mai reuși să fac rost de bani pentru filmele mele. Îi și văd ridicând din umeri și spunându-mi că nu-i interesează...”. < Supermodelul german Heidi Klum va deveni, pentru a doua oară, mamă. Tatăl copilului este actualul ei logodnic, cântărețul american Seal Klum (foto), care s-a logodit cu Seal, anul trecut, spune că este foarte fericită că fetița ei, în vârstă de zece luni, al cărei tată este italianul Flavio Briatore, va avea un frate sau o soră. Pe o declarație apă-rută pe pagina ei de Internet, scrie că „nu există fericire mai mare pentru noi – Heidi, Seal și Leni – este un vis împlinit. Mulțumim tuturor celor care ne-au adre-sat cuvinte frumoase și mulțumim lui Dumnezeu pentru fericirea pe care ne-a adus-o!”

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI