Pentru al doilea an

Primăria Suceava sprijină financiar Gala Kickboxing Coloseum Tournament

> Evenimentul va fi transmis live pe Digi Sport, cât şi de canalul american FightboxHD > Pe ring vor urca luptători de pe trei continente, respectiv din Europa, Asia şi Africa

Propunerea legislativă de asociere între Primăria Suceava şi Asociaţia Club Sportiv AMN Scorpions Hârlău, Iaşi, pentru a organiza şi finanţa în comun Gala Kickboxing Coloseum Tournament, va fi analizată şi dezbătută în şedinţa ordinară de mâine a Consiliului Local. Evenimentul sportiv, cu participarea a mai multor luptători de nivel naţional şi de nivel internaţional urmează a se desfăşura, pe 27 şi 28 iunie, la Cetatea de Scaun a Sucevei din municipiul reşedinţă de judeţ. Potrivit proiectului de hotărâre care va fi pus pe masa consilierilor locali, pentru buna desfăşurare a manifestării, din bugetul local va fi alocată o sumă de 200.000 de lei. Astfel, spectatorii vor putea asista la trei meciuri de centură mondială şi altele cu sportivi de anvergură internaţională din ţări de pe trei continente, respectiv din Europa, Asia şi Africa. Deschiderea va fi făcută de un recital al Orchestrei simfonice Botoşani, care va asigura fundalul sonor pe toată durata galei. În încheiere, va concerta Lora, „îndrăgită cântăreaţă de muzică pop”. La Cetatea de Scaun va fi montat un balon cu aer cald, cu o capacitate de 10 persoane, „cu ajutorul căruia sucevenii vor putea admira de la înălţime monumentul istoric şi panorama oraşului”. Inedită va fi şi crearea, în interiorul Cetăţii, a unui „ludus, după modelul şcolii de gladiatori din Roma antică”, spectatorii putând asista la scene de luptă adaptate acelor vremuri”. Gala Kickboxing Coloseum Tournament din cetatea de Scaun va fi transmisă live pe Digi Sport, iar la nivel internaţional de canalul de televiziune american FightboxHD. Prima ediţie de la Suceava s-a consumat în 2023, bucurându-se de succes mediatic, fapt care a contribuit la „promovarea municipiului Suceava şi a Regiunii Bucovina”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI