Gheorghe Flutur la Siret, la lansarea candidaturii primarului Adrian Popoiu:

Autostrada A7 va ajunge până la Siret şi va contribui la dezvoltarea şi modernizarea acestei zone

 Primarul PNL Adrian Popoiu a avut o lansare excepţională la Siret, duminică, 26 mai, unde peste 350 de oameni au umplut sala Casei de Cultură din Siret şi au aplaudat la scenă deschisă realizările acestui primar, care a atras fonduri de peste 66 milioane de euro.

Preşedintele Gheorghe Flutur i-a mulţumit pentru echipa foarte bună pe care o formează cu Adrian Popoiu şi a menţionat câteva dintre investiţiile realizate împreună: Parcul Ştiinţific, Muzeul de Istorie Siret, cu Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina şi asfaltarea drumului naţional până la vamă, toate datorită demersurilor lui Gheorghe Flutur. De asemenea, modernizarea Vămii Siret, în valoare de 10 milioane de euro, a fost posibilă tot datorită demersurilor făcute de preşedintele Flutur.

Cel mai important proiect menţionat este Autostrada A7, care va ajunge până la Siret şi va contribui la dezvoltarea şi modernizarea acestei zone.

Preşedintele Flutur a discutat şi despre oraşul Siret în contextul autostrăzii, despre drumurile judeţene spre Frătăuţii Noi, spre Negostina şi Calafindeşti.

El a vorbit despre locurile de muncă ce urmează a fi create de investitori români şi străini, în urma demersurilor pe care le-a făcut, precum şi despre modernizarea spitalelor, a şcolilor, a spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă pentru copii.

Gheorghe Flutur le-a mulţumit siretenilor pentru solidaritatea demonstrată în momentele dificile de la graniţă şi le-a cerut să voteze pentru Adrian Popoiu, pentru lista de consilieri locali, pentru el şi pentru lista de consilieri judeţeni ai PNL.

Preşedintele Flutur a primit cel mai frumos răspuns printr-un ropot de aplauze prelungite. El şi-a exprimat optimismul că Siretul se află pe drumul cel bun, chiar dacă adversarii au pus un banner răutăcios. Totuşi, drumurile sunt modernizate, ceea ce confirmă progresul realizat. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI