Raid israelian în Cisiordania

> Palestinienii susţin că şapte oameni au murit

Palestinienii susţin că şapte oameni au murit în timpul unui raid israelian care a avut loc în Cisiordania. Armata israeliană a anunţat că este o operaţiune împotriva militanţilor înarmaţi. Nu s-a anunţat dacă există victime în rândul militarilor.

Forţele israeliene au intrat ieri în Jenin din Cisiordania. Ministerul palestinian al Sănătăţii susţine că pe lista cu victime sunt şapte localnici, inclusiv un medic, potrivit Reuters. De asemenea, ar fi şi nouă răniţi.

Armata a spus că este o operaţiune împotriva militanţilor şi că mai mulţi oameni înarmaţi au fost împuşcaţi.

Cisiordania se numără printre teritoriile pe care Israelul le-a ocupat în urma războiului din 1967 din Orientul Mijlociu.

Localnicii vor ca regiunea să fie nucleul unui stat palestinian independent. Discuţiile privind o soluţie cu două state s-au întrerupt în 2014.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI