Nataţie, Campionatul Naţional Masters

Performanţe de excepţie pentru Bogdan Cazacu şi Cezar Moscaliuc

La sfârşitul săptămânii trecute, la Reşiţa, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Înot Masters. Peste 200 sportivi cu vârste între 25-92 ani, din România şi Ungaria, au participat la această competiţie.

Suceava a avut doi reprezentanţi la această competiţie, pe Cezar Moscaliuc şi Bogdan Cazacu, ambii legitimaţi la asociaţia Aqua Club.

Bogdan Cazacu s-a întors la Suceava cu două medalii de aur obţinute în probele de 50 şi 100 bras, iar Cezar Moscaliuc a cucerit o medalie de bronz la 50 spate şi s-a clasat de două ori pe locul 4 în probele de 50 liber şi 50 fluture. De menţionat faptul că Bogdan Cazacu a fost elevul colegului său de competiţie, Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI