Irina Vasilciuc:

Alături de Gheorghe Flutur avem siguranţă, stabilitate şi succes în toate proiectele pe care le-a propus

Administratorul public al judeţului Suceava, Irina Vasilciuc, a declarat că echipa în care a fost atâţia ani implicată în activitatea de administraţie este pentru ea „o mândrie”.

Irina Vasilciuc este propunerea lui Gheorghe Flutur pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

 „Dacă astăzi pornesc pe acest drum politic, doresc să exprim convingerea mea că această echipă va continua ceea ce a făcut de-a lungul timpului, va face noi proiecte, aşa cum a ştiut mai bine, cu întreaga determinare, cu întreaga responsabilitate de care putem să dăm dovadă” a spus Irina Vasilciuc.

 „Faptul că preşedintele Gheorghe Flutur este liderul acestei echipe, pe mine, în plus, ca om, m-a convins că trebuie să-i fim alături. Ştim din apropierea domniei sale, pentru că, profesional, lucrăm zi de zi cu dumnealui, faptul că avem siguranţă, stabilitate şi succes în toate proiectele pe care le-a propus. Poate că de multe ori a fost foarte greu, dar iată că viaţa a demonstrat că suntem pe drumul cel bun şi că împreună cu domnia sa şi cu dumneavoastră, dragi colegi, vom face ca toate proiectele să devină realitate” a declarat Irina Vasilciuc. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI