Au revenit coloanele de tiruri spre Siret, iar odată cu ele şi deşeurile aruncate pe marginea drumului

DRDP Iaşi a solicitat, ieri, autorităţilor responsabile să găsească soluţii pentru ca deşeurile provenite de la tirurile în staţionare de pe DN 2 spre Siret să nu mai fie aruncate pe marginea drumului.

„Au revenit coloanele de tiruri pe sectorul DN 2, Bălcăuţi – Siret, judeţul Suceava. Odată cu acestea, au revenit şi deşeurile aruncate la voia întâmplării pe marginea drumului” se arată într-un mesaj al DRDP Iaşi.

Potrivit sursei citate, formarea cozilor de autotrenuri pe acest sector este cauzată de numărul mare de autovehicule pe sensul de ieşire din România spre Ucraina.

„Cu acest prilej, DRDP Iaşi reiterează apelul către instituţiile abilitate şi în special către conducătorii auto, în vederea respectării normelor de conduită şi de civilizaţie în trafic” mai menţionează DRDP Iaşi.

Totodată, drumarii reamintesc şoferilor că „drumul nu este tomberon de gunoi!”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI