Bucovina a rămas şi va rămâne şi pe viitor unică în conştiinţe pentru natură, istorie, sacralitate, armonie interetnică, modernitate şi ospitalitate

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, marţi, de Ziua Bucovinei, un mesaj în care evocă momentele principale ale Unirii Bucovinei cu Regatul României, dar în care a prezentat succint şi zestrea Bucovinei la unirea cu ţara, ca şi situaţia actuală a Bucovinei.

Preşedintele administraţiei judeţene a insistat pe dezvoltarea infrastructurii de transporturi, în special proiectele de realizare a drumurilor de mare viteză care vor fi construite în Bucovina, dar a vorbit şi despre investiţiile în sănătate, educaţie, promovare turistică şi restaurarea de monumente istorice.

„Bucovina rămâne ţara munţilor semeţi, a obcinelor domoale şi a văilor Sucevei, Moldovei şi a Siretului. Bucovina a rămas şi va rămâne şi pe viitor unică în conştiinţe pentru natură, istorie, sacralitate, armonie interetnică, modernitate şi ospitalitate” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI