Pe podium la Olimpiada de Fizică

Elevii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” demonstrează prin rezultatele obţinute la olimpiadele şi concursurile şcolare că seriozitatea, pregătirea şi nu în ultimul rând, dragostea pentru învăţătură îi clasează mereu printre cei mai buni.

De astfel de calităţi a dat dovadă şi elevul fruntaş Robert Crîstinariu, care a obţinut premiul I la Olimpiada de Fizică, la faza judeţeană, fiind calificat la etapa naţională. Anul trecut a obţinut medalia de bronz la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică.

„Experienţa de anul trecut m-a motivat să aleg în continuare această cale şi am reuşit, în urma acesteia, să îmi formez o nouă strategie de pregătire.

Lucrul progresiv, răbdarea dedicată înţelegerii fenomenelor şi antrenarea aparatului matematic au fost paşii în descoperirea frumuseţii fizicii. Odată cu progresul academic, a fost necesară organizarea ideilor şi urmărirea unui fir raţional în rezolvarea problemelor.

La început eram un fascicul divergent care străbătea vidul în căutarea unor răspunsuri. Munca şi ajutorul domnului profesor Nicolae Debren au reprezentat sistemul optic care au focalizat toată energia luminoasă în ţinta unui nou succes” a spus Robert Crîstinariu.

FRANCESCA ŞINDILAR

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI