Din luna octombrie

AirConnect va opera pe Aeroportul Suceava

> Gheorghe Flutur: Pentru început vor fi curse interne spre Bucureşti, iar vara spre Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat un operator nou pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Potrivit acestuia, este vorba de compania românească AirConnect care va opera, pentru început, curse interne spre Bucureşti din octombrie, iar apoi spre Constanţa, în sezonul de vară.

„Am purtat discuţii şi în curând vom avea un nou operator aerian pe aeroportul nostru. Din data de 16 octombrie 2022 compania aeriană românească AirConnect va opera 5 zboruri pe săptamână între Suceava şi Bucureşti, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică” a informat Flutur.

Din data de 22 iunie 2023 compania AirConnect va deschide o nouă destinaţie de pe aeroportul sucevean, respectiv Constanţa, zborurile fiind operate în fiecare zi de joi.

Toate aceste zboruri vor fi operate cu o aeronavă ATR-72 cu o capacitate de 68 de locuri.

Biletele sunt deja puse la vânzare pe pagina de internet a companiei aeriene. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI