Fuego, la „Cântecul cetinii” de la Dorna Arini

Sâmbătă şi duminică, 20-21 august, va avea loc cea de-a XXIV-a ediţie a uneia dintre cele mai longevive manifestări organizate în Ţara Dornelor, Festivalul Internaţional „Cântecul cetinii”.

De la primarul Andrei Mazăre am aflat că manifestarea va debuta sâmbătă, după ora 21:00, cu un party în aer liber, o petrecere cu muzica anilor ’90-2000, de care se va ocupa Mr.BIG de la Radio Orion, Doru Bighiu fiind şi cel care va prezenta întregul eveniment.

„Ediţia de anul acesta ne va prilejui şi inaugurarea noii locaţii de desfăşurare a evenimentului, stadionul de fotbal din zona dispensarului medical uman. Sperăm la o participare cât mai numeroasă şi la vreme bună. Îi invit pe toţi cei care doresc să petreacă, în aer liber, câteva ore de calitate alături de artişti de renume, reprezentanţi de seamă ai folclorului autentic, festivalul nostru promovând, încă de la prima ediţie, valorile autentice. Vom avea şi un moment festiv în care vom înmâna titlurile de Cetăţean de onoare unora dintre arinenii care au contribuit la dezvoltarea comunităţii noastre şi mă bucur să îi avem alături de noi şi pe cei care, an de an, se reîntorc acasă, în concedii, special pentru festival” ne-a mărturisit primarul Mazăre.

Programul zilei de duminică va debuta după ora 13.00, cu parada cailor gospodarilor din comună, iar mai apoi cei prezenţi se vor putea delecta cu un spectacol folcloric extraordinar alături de ansamblul şi orchestra „Brăduleţul” din Dorna Arini, Mădălina Candrea Băbuţ şi grupul vocal de copii „Flori de cântec”, Laura Erhan, Cornelia şi Lupu Rednic, Daria Bodnar, Gabriel Nebunu, Ansamblul „Plaiurile Dornelor”, Elisa Hechelciuc, Suzana şi Daciana Vlad – gemenele folclorului maramureşean, Grigore Gherman şi Fuego, evenimentul urmând a se încheia, după lăsarea întunericului, cu nelipsitul foc de artificii. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI