Primarul Ion Lungu rămâne decis să monteze roata panoramică

> Potrivit lui, de la un anonim a primit un mesaj de susţinere: „Spuneţi-le contestatarilor că şi primarul Parisului a fost criticat pentru Turnul Eiffel şi acum este simbolul Parisului!”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu renunţă la montarea roţii panoramice pe platoul Cetăţii de Scaun şi a citit în conferinţa de presă un mesaj pe care l-a primit de la o persoană care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea.

„Bateţi-vă în continuare pe roata panoramică. Merită! Spuneţi-le contestatarilor că şi primarul Parisului a fost criticat pentru Turnul Eiffel, iar acum este simbolul Parisului. Vechiul şi noul. Cetatea şi roata. Arc peste timp. Superb! Nu vă împiedicaţi de detractori care nu au construit un gard în viaţa lor, nicidecum altceva. E ceva care rămâne” este mesajul anonim primit de Ion Lungu, pe care l-a citit în conferinţa de presă.

Primarul a precizat că nu ştie cine i-a transmis acest mesaj, dar că îi mulţumeşte pentru îndemn şi a subliniat că aşa va face.

„Eu cred cu tărie că în strategia noastră de turism trebuie să avem această roată panoramică ce vine în continuarea funicularului din parcul Şipote” a spus Lungu.

Primarul a menţionat că anul viitor va relua procedura pentru montarea roţii panoramice. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI