La Siret se lucrează…

…La Siret, în ultimele zile se continuau lucrările la Centrul de tineret din str. Mihai Teliman (se au în vedere finisajele anterioare), după cum a dat de veste recent primarul Adrian Popoiu.

De asemenea, la Siret, de la începutul lunii, noi echipamente achiziţionate pentru Spitalul Orăşenesc aflăm că au fost puse în funcţiune, ele fiind deja utilizate de cadrele medicale pentru diagnosticarea şi tratarea persoanelor care apelează la serviciile medicale ale oraşului. Potrivit edilului-şef, printre echipamentele noi ale spitalului siretean se numără un aparat EKG cu 12 canale, două nebulizatoare, două defibrilatoare, un autoclav, un concentrator de oxigen, o hotă flux laminar, un aparat de coagulare D-DIMERI, un analizor biochimie, un aparat hematologie, echipamente de protecţie ş.a. Adrian Popoiu precizează că proiectul derulat de Primăria Siret are o valoare totală de 2,7 milioane de lei, cu finanţare 100% nerambursabilă din Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

De asemenea, zilele trecute se lucra la montarea tâmplăriei PVC de la Ambulatoriul integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret, cu precizarea că obiectivul de investiţii, în valoare de peste două milioane de euro în total, este derulat de Primăria Siret şi este finanţat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: