În parcul oraşului Liteni

Un tânăr a murit electrocutat

Un tânăr de 19 ani, din Liteni, a murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce s-a electrocutat când s-a urcat pe un stâlp pe care se află montat un transformator.

Poliţia din Liteni a fost sesizată prin 112, joi, la ora 1:30, de un tânăr, că un prieten de-al său în vârstă, de 19 ani, s-a electrocutat pe un stâlp aflat în incinta parcului oraşului Liteni…

Potrivit declaraţiilor martorului, tânărul de 19 ani s-a urcat pe un stâlp al reţelei de electricitate, pe care se află montat un transformator cu intensitate electrică foarte ridicată.

Odată urcat pe stâlpul respectiv, când a ajuns în apropierea transformatorului, s-a format un arc electric care l-a electrocutat pe tânăr.

La faţa locului au intervenit lucrători din cadrul E.ON, care au întrerupt curentul, pentru a se putea interveni în siguranţă. Totodată, la faţa locului au intervenit şi echipajul de pompieri voluntari Liteni, o ambulanţă din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi un echipaj SMURD din cadrul ISU  Fălticeni.

Tânărul a fost dat jos de pe stâlpul pe care se afla. După aplicarea a mai multe manevre de resuscitare, el nu a mai putut fi readus la viaţă, motiv pentru care s-a constatat decesul.

În acest caz se fac cercetări pentru „ucidere din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI