Traseul autostrăzii A 7 în zona municipiului Suceava a fost stabilit

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că municipalitatea suceveană s-a implicat pentru realizarea documentaţiei tehnice în vederea realizării autostrăzii A 7 pe raza municipiului, unde până la data de 31 iulie s-au realizat studii geologice.

„Am creat condiţii, am fost implicaţi la nivelul Serviciului fond funciar, am dat relaţii în legătură cu traseul pe unde trece această autostradă, cu suprafeţe care trebuie expropiate. Mai mult decât atât, chiar am modificat traseul, pentru că la un moment dat venea prin cimitirul de la Iţcani şi atunci s-a mutat cu 100 de metri mai sus” a spus Lungu.

El a subliniat că municipalitatea a fost implicată, a colaborat şi a dat tot sprijinul.

„S-a stabilit traseul autostrăzii prin zona municipiului Suceava” a precizat Lungu.

Primarul a evitat să spună care este traseul stabilit, menţionând că va fi formulat un anunţ împreună cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI