Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Mihai Grozavu s-a stins din viaţă

 Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Mihai Grozavu s-a stins din viaţă ieri, la vârsta de 77 de ani.

Mihai Grozavu a fost singurul consilier judeţean care a fost membru în şase deliberative judeţene, începând cu anul 1992 până în anul 2020 când nu a mai candidat.

El a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în perioada 1992-2008, iar în anul 2004 a fost subprefect al judeţului Suceava.

La împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Suceava, Mihai Grozavu a arătat că administraţia judeţeană este ca un stejar care creşte şi care lucrează în favoarea cetăţenilor.

El spunea atunci că în 1992 a existat o bază administrativă bună care, în anii care au urmat, a fost în permanenţă întreţinută şi îmbunătăţită, reamintind că CJ Suceava a avut un rol important în dezvoltarea întregului judeţ, prin numeroasele proiecte care au fost realizate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Ne-a părăsit un om de seama al județului Suceava. Om care și-a dedicat întreaga viață pentru bunul mers al județului Suceava. Prin capacitatea sa organizatorică, cunoștințele dobândite de-a lungul vastei sale activități în slujba cetățenilor județului nostru, a reușit sa fie un om de echilibru atât în conducerea administrativă cât și în cea politica a județului Suceava. Dar din păcate, oamenii buni, deși foarte rari, ne părăsesc, nu mulți lăsând înlocuitori de același nivel(vezi ÎPS PIMEN, Ion Irimescu, George Sîrbu), lăsând un gol de neânlocuit în jurul lor, în societate în general! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: