Combaterea consumului de droguri, o prioritate!

> Poliţia Judeţeană Suceava primeşte trei aparate de testare a consumului de droguri de la CJ Suceava > Preşedintele ATOP, Tudor Plăcintă: IPJ Suceava deţine doar două aparate de testare, vechi şi care dau erori

 Consiliul Judeţean Suceava a votat, miercuri, alocarea ade 60.000 de lei pentru cumpărarea e trei aparate de testare a consumului de droguri şi de substanţe interzise care vor fi livrate Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că „trebuie să fie o prioritate combaterea consumului de droguri”.

Preşedintele ATOP Suceava, consilierul judeţean Tudor Plăcintă, a declarat că ATOP Suceava îşi propune mai multe acţiuni pentru combaterea consumului de droguri şi de alcool, având ca parteneri în campanie IPJ Suceava, şcoli şi licee, organizaţii studenţeşti, medici, dar şi Agenţia Antidrog.

„Este important să acordăm acest sprijin IPJ Suceava, pentru că la această dată deţin doar două astfel de aparate de testare de generaţie foarte veche şi care mai dau şi erori. Pentru siguranţa rutieră sunt foarte importante, dar şi pentru evenimentele care se derulează în judeţ” a precizat Tudor Plăcintă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI