Amenzi aplicate de poliţişti la „Şezătoarea vicovenilor”

> La manifestarea organizată de Primăria Vicovu de Sus şi şcolile gimnaziale din comună, 15 participanţi au fost surprinşi fără măşti anti-COVID-19

Poliţiştii din Vicovu de Sus au aflat, miercuri seara, că pe raza oraşului, la Căminul Cultural din Laura, este organizat un eveniment unde nu se respectă măsurile de protecţie împotriva COVID-19.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la respectivul cămin cultural, aflând că Primăria Oraşului Vicovu de Sus, în parteneriat cu şcolile gimnaziale, organizează în perioada 15 – 19 februarie a.c., zilnic, în intervalul orar 15:00 – 20:00, „Şezătoarea vicovenilor”, ce presupune activităţi meşteşugăreşti, culturale cu specific tradiţional.

La faţa locului a fost identificat organizatorul evenimentului din cadrul Primăriei Oraşului Vicovu de Sus, iar în interiorul căminului cultural, au fost identificate mai multe persoane. În urma controlului, s-a constatat că era respectat numărul de participanţi, însă 15 persoane au fost identificate fără să poarte masca de protecţie obligatorie, ele fiind sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 lei, întrucât, la organizarea evenimentului, nu a luat măsurile de protecţie stabilite împotriva SARS-CoV-2. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI