O firmă bistriţeană va construi sala polivalentă din Suceava

> Dacă nu se va face contestaţie, contractul de execuţie va fi semnat până la sfârşitul acestei luni > „Mă bucur că, iată, o licitaţie foarte importantă are un câştigător” a declarat primarul Ion Lungu

MIS Grup SRL Bistriţa Năsăud este societatea comercială care şi-a adjudecat licitaţia pentru construirea sălii polivalente din municipiul Suceava.

Anunţul a fost făcut ieri, de primarul Ion Lungu, care a subliniat că, în cazul fericit în care rezultatele licitaţiei nu vor fi contestate, Compania Naţională de Investiţii ar putea parafa contractul cu constructorul după data de 25 februarie.

„Avem o veste bună, chiar foarte bună, există un câştigător pentru sala polivalentă de la Suceava. În măsura în care până pe 25 februarie nu sunt contestaţii, se poate semna contractul de execuţie. Mă bucur că, iată, o licitaţie foarte importantă are un câştigător. M-aş bucura să fie semnat contractul de Compania Naţională de Investiţii, iar noi, ca beneficiari, să putem începe lucrările la sala polivalentă şi, în acelaşi timp, la baza sportivă tip I” a declarat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Conform unei hotărâri din iulie 2020 a Consiliului Local Suceava, sala polivalentă va avea o capacitate de 5.000 de locuri, într-un imobil cu subsol, parter şi două etaje, cu o suprafaţă utilă de 25.000 mp. Complementar dotărilor sportive, în zonă urmează să fie amenajate spaţii verzi şi parcări pentru autovehicule. Potrivit hotărârii CL, valoarea totală a investiţiei ar fi de peste 185 de milioane de lei, respectiv de mai mult de 38 de milioane de euro, lucrările urmând a dura 24 de luni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI