IȘJ Suceava a anunţat cei 91 de directori de unităţi şcolare numiţi în funcţiile vacante

> Dan Popescu rămâne director la CN „Ştefan cel Mare”, iar Virginel Iordache revine la conducerea CNI „Spiru Haret”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Suceava a publicat lista cuprinzând numirile prin detaşare în interesul învăţământului pentru cele 91 de funcţii vacante de director şi director adjunct din unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din judeţ, care au rămas neocupate în urma organizării concursului desfăşurat în perioada octombrie – decembrie 2021.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, ne-a declarat că cele 91 de funcţii au rămas neocupate în urma desfăşurării concursului pentru ocuparea celor 272 de posturi vacante din judeţul Suceava.

El a spus că numirile prin detaşare în interesul învăţământului, pentru aceste funcţii rămase vacante, sunt valabile începând din data de 17 ianuarie a.c. şi până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea acestor posturi, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2021-2022.

De precizat este că din totalul celor 91 de posturi de director şi director adjunct rămase neocupate, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, unde a rămas neocupat postul de director adjunct, a fost numită prin detaşare în interesul învăţământului Gabriela Lupaşcu; la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, unde au rămas neocupate postul de director şi director adjunct, au fost numite Anca Maria Tronciu, respectiv Andreia Cezara Iacob; la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, unde a rămas neocupat postul de director, a fost numit Dan Popescu; la Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza”, unde era vacant postul de director adjunct, a fost numită Maria Loredana Buculei; la Colegiul Tehnic „Samoil Isopescu” Suceava, pe postul de director adjunct a fost numită Angela Şovea; la GPP „1-2-3” Suceava a fost numită în postul de director Niculina Niţă; la Liceul cu Program Sportiv Suceava a fost numit director Aurel Constantin; la Palatul Copiilor Suceava a fost numită director Biatrice-Liliana Choleva; la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, unde erau vacante posturile de director şi director adjunct, au fost numite Elena Luminiţa Martiniuc, respectiv Bogdana Maxim; la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava a fost numită în funcţia de director adjunct Ancuţa Nadia Gulei; la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava a fost numită director Petronela Bobric; la Şcoala Gimnazială Nr. 6 Suceava a fost numită Ana Mihaela Pantea în funcţia de director, la Şcoala Postliceală Sanitară Suceava a fost numită în funcţia de director; Nicoleta Dascălu; la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, unde erau vacante funcţiile de director şi director adjunct, au fost numiţi Virginel Iordache, respectiv Oana Lucica Savin.

 În municipiul Rădăuţi au rămas neocupate funcţiile de director la Clubul Copiilor, Clubul Sportiv Şcolar şi GPP „Micul Prinţ”, fiind numiţi prin detaşare în interesul învăţământului Dumitru Pomohaci, Viorel Stoica, respectiv Mihaela Clipa.

În municipiul Fălticeni, la Grădiniţa Specială a fost numită în funcţia de director Elena Varganici, la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” a fost numit Georgică Parfenie în funcţia de director iar Cătălina Purdila în funcţia de director adjunct, la Şcoala Gimnazială” Mihail Sadoveanu” a fost numită Elena Baciu în funcţia de director adjunct.

La Clubul Copiilor din Câmpulung Moldovenesc a fost numit în funcţia de director Ioan Catargiu; la Colegiul Silvic Bucovina din acelaşi municipiu a fost numită Ramona Carmen Popescu în funcţia de director adjunct; la Liceul Tehnologic Nr. 1 au fost numite Angela Elena Hulubeac în funcţia de director şi Florica Flutur în postul de director adjunct; la Şcoala Gimnazială „George Voevidca” au fost numite Lăcrămioara Băcanu în funcţia de director şi Petronela Năstase în funcţia de director adjunct; la Şcoala Gimnazială „Teodor Stefanelli” Câmpulung Moldovenesc a fost numită în funcţia de director Luminiţa Eugenia Avram.

La Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului a fost numită în funcţia de director Olga Simona Tofan; la Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului a fost numit Florin Nistor în postul de director; la GPN „Lumea Copilăriei” Gura Humorului a fost numită în funcţia de director Rita-Brighite Hanek.

La GPN „Căsuţa Poveştilor” Vatra Dornei a fost numită în funcţia de director Antiţa Ţigănetea, iar la GPP „Albă ca Zăpada” Vatra Dornei a fost numită în postul de director Emilia-Sanda Cîrceie.

Reamintim că emiterea deciziilor de numire în funcţiile de director, respectiv director adjunct pentru cei aproximativ 180 de candidaţi care au promovat concursul s-a realizat în perioada 20-22 decembrie 2021, cu aplicare din data de 10 ianuarie a.c., mandatul acestora fiind pe o durată de 4 ani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Să fie sinceri și să spună cât e cotizația de director???De ani de zile se știe că sunt foarte scumpe posturile și de aceea doar cei care sunt în funcții își pot permite să continue pe posturi.Nu fac nimic în funcții doar interesul propriu,ceva angajări și amenințări,restul e poveste de frecat timpul.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: