Percheziţii ale DIICOT Suceava pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Suceava, au efectuat ieri 24 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Ilfov, Olt, Cluj, Neamţ, Vaslui şi Suceava, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, gruparea vizată este acuzată de trafic de droguri de risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În acest caz s-a stabilit că, pe raza judeţului Suceava, s-a constituit un grup infracţional organizat, format din mai multe persoane, ce au desfăşurat activităţi de comercializare de cannabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava urma să fie conduse, în vederea audierii, 16 persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: