Rugbi, Campionatul European U-20

Performanţă de excepţie pentru suceveanul Alin Conache în victoria naţionalei României în faţa Belgiei

Echipa de rugbi a României de la categoria U-20 a încheiat Campionatul European cu o victorie contra Belgiei, scor 34-24, victorie în urma căreia tricolorii au terminat competiţia pe locul 5. România a scăpat printre degete balonul oval, în meciul cu Rusia, un succes cu ruşii propulsându-i în lupta pentru medalii.

Cel mai important marcator al României la acest campionat european a fost suceveanul Alin Conache, fiul cel mai mic al antrenorului Vasile Conache. Toată lumea a anticipat faptul că, avându-i ca fraţi pe Tiberiu şi Gabi, jucători de top în rugbiul românesc, Alin va avea un viitor frumos în rugbiul românesc.

Alin Conache a înscris 44 de puncte pentru România în trei meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Deşi abia a făcut majoratul, Alin Conache a făcut pasul la o echipă din Super Liga de rugbi a României. El este jucătorul SCM Timişoara, unde a ajuns după doar câteva meciuri jucate pentru Rugby Club Gura Humorului.

Chiar dacă nu au jucat la campionatul european, Irinel Legean, Vlăduţ Sidău, Alex Tucaliuc şi Ciprian Nichitean, toţi cu junioratul făcut la Gura Humorului, sunt şi ei printre speranţele acestui sport în România.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI