Rata de vaccinare a angajaţilor din primăriile judeţului este de aproape 50%

> La Solca nu s-a vaccinat niciun angajat, în timp ce la Fundu Moldovei sunt vaccinaţi toţi > Pojorâta nu a transmis Prefecturii informaţiile solicitate

În judeţul Suceava, rata de vaccinare a angjaţilor din primării este de 49,34%, cea mai mare, de sută la sută, fiind înregistrată la Fundu Moldovei, iar cea mai mică, de zero, la Primăria Solca.

Prefectura Suceava a solicitat recent primăriilor din judeţ să transmită date privind rata de vaccinare împotriva Covid-19 a personalului, respectiv conducere şi aparatul propriu.

Din cele 114 primării din judeţ, doar Primăria Pojorâta nu a transmis datele solicitate.

Din analiza datelor comunicate, la nivelul administraţiei publice locale din judeţ sunt 1.917 de persoane vaccinate, dintr-un număr total de 3.885 de angajaţi, ceea ce înseamnă 49,34%.

La nivelul Primăriei comunei Fundu Moldovei s-au vaccinat toţi angajaţii, toate cele 25 de persoane din conducere şi aparatul propriu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: