Încă nouă clase trec în online

ISJ Suceava a anunţat, vineri, că alte nouă clase îşi vor suspenda activităţile cu prezenţa fizică şi vor trece la învăţământ online, după depistarea de noi cazuri de Covid-19.

Astfel, au fost confirmaţi cu Covid-19 nouă elevi, dintre care doi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava şi câte un elev de la Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” Solca, Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi, Şcoala Gimnazială „Hatmanul Şendrea” Dolheştii Mari, Şcoala Gimnazială „Maria Cantacuzino” Horodniceni, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Falticeni, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.

Totodată, au fost confirmate cu Covid şi patru cadre didactice, dintre care două de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldoviţa şi câte o persoană de la Şcoala Gimnazială „Ion Suhane” Frumosu şi Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: